Hecker

Gastronomie zonder chichi

Kasper Kurdahl roerde in de pannen bij Ducasse, Wohlfarth, Mikuni, Don Alfonso en Ferran Adria en was een tijdje chef-kok in het Scholteshof. Omdat hij de chichi uit de grote huizen beu was, heeft hij samen met zijn vrouw en zakenpartner Sabine Grenson diner wine bar Hecker in de markt gezet. Hecker was in 2002 een nieuwe trend in Antwerpen: het concept maakt het mogelijk om de hele dag door te genieten van hoogstaande wijnen en moderne gerechten. Hecker heeft verschillende formules: Ã la carte met voorgerechten rond 15 euro en hoofdgerechten rond 25 euro, businesslunch met twee gerechten in 3000 seconden (17 euro) of surprisemenu waarbij men de wijn bestelt en de kok iets spannends bereidt (48 euro). De wijnkaart mag er wezen en er is ook een reeks wijnen per glas beschikbaar (van 3,5 tot 12
euro).

Kloosterstraat 13, 2000 Antwerpen, 03 234 38 34, www.hecker.be Open vanaf 10 uur. Maandagmiddag en woensdag gesloten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content