Het Belgische modelabel Titi-The German Kid is op zoek naar een mannelijk en vrouwelijk model voor de campagneshoot van de herfst/wintercollectie 2013. Om de modellen te vinden, schrijft het modelabel een wedstrijd uit.

Het Belgische modelabel gaat op zoek naar modellen van eigen bodem om te schitteren in een nieuwe campagneshoot voor de herfst/wintercollectie van het najaar. Om dit talent te vinden, organiseert Titi + The German een wedstrijd. Ze zoekt mensen met pit en karakter, de maat is van geen belang. Belangrijk: je moet je kunnen vrijmaken op 19 mei, want dan vindt de fotoshoot plaats.

Jongens en meisjes van 13 tot 33 jaar kunnen een foto van zichzelf doormailen (naar info@titiandthegermankid.com), met de nodige gegevens (naam, leeftijd en maat) en vervolgens zal de foto op Facebook geplaatst worden en moeten ze proberen zo veel mogelijk 'likes' te verzamelen. Er wordt een top 5 opgemaakt van jongens en meisjes en hieruit selecteert Titi herself de twee campagnegezichten. Good luck! (LVR)

Het Belgische modelabel Titi-The German Kid is op zoek naar een mannelijk en vrouwelijk model voor de campagneshoot van de herfst/wintercollectie 2013. Om de modellen te vinden, schrijft het modelabel een wedstrijd uit. Het Belgische modelabel gaat op zoek naar modellen van eigen bodem om te schitteren in een nieuwe campagneshoot voor de herfst/wintercollectie van het najaar. Om dit talent te vinden, organiseert Titi + The German een wedstrijd. Ze zoekt mensen met pit en karakter, de maat is van geen belang. Belangrijk: je moet je kunnen vrijmaken op 19 mei, want dan vindt de fotoshoot plaats. Jongens en meisjes van 13 tot 33 jaar kunnen een foto van zichzelf doormailen (naar info@titiandthegermankid.com), met de nodige gegevens (naam, leeftijd en maat) en vervolgens zal de foto op Facebook geplaatst worden en moeten ze proberen zo veel mogelijk 'likes' te verzamelen. Er wordt een top 5 opgemaakt van jongens en meisjes en hieruit selecteert Titi herself de twee campagnegezichten. Good luck! (LVR)