Deze 100% vegan beautymerken kan je vanaf nu shoppen op Zalando Beauty

E-commercegigant Zalando verkoopt sinds kort ook cosmetica. Dat is goed nieuws voor beautyliefhebbers, en dan in het bijzonder voor zij die zich liever beperken tot vegan beautyproducten. Het aanbod aan trendy natuurlijke en veganistische verzorgingsproducten en make-up is op z’n minst indrukwekkend te noemen.

Voortaan kan je op Zalando zowel kleding als make-up en verzorgingsproducten kopen. De webshop is ook in ons land begonnen met de verkoop van cosmetica. En het aanbod zal je zeker en vast niet teleurstellen. Zalando zal naast een klassiek assortiment van zowel goedkopere als luxeproducten ook heel wat natuurlijke en vegan cosmeticamerken aanbieden.

Steeds meer mensen staan bewuster stil bij welke ingrediënten er precies in de beautyproducten zitten die ze smeren. Volg jij een veganistische levensstijl of smeer je gewoon liever natuurlijk, dan raden we je aan om even door de merkenlijst te scrollen op Zalando Beauty. Die barst immers van de trendy eco-friendly, vegan en cruelty-free merken, groot en klein. Girl Smells, 3ina, Hej Organic, Pixi en L:a Bruket doen waarschijnlijk wel een belletje rinkelen. Bovendien kan je tijdens het shoppen filteren op termen als biologisch, hypoallergeen, natuurlijk, veganistisch, wat je zoektocht meteen vergemakkelijkt. Onder de tab ‘Ingrediënten’ bij de productomschrijving kan je controleren of het product 100% vegan is.

Net zoals er in Berlijn een fysiek Beauty Station bestaat, zal je ook in ons land op bepaalde locaties het beautyassortiment in real life kunnen gaan ontdekken. Naar aanleiding van de lancering zal Zalando ook in België pop-upevenementen organiseren waar je de beautyproducten in het echt kan zien en kan uitproberen:

24.04 van 13u tot 19u in Antwerpen-Centraal

09.05 van 15u tot 20u in Luik-Guillemins

Geen tijd? Geen probleem! Zalando komt ook nog langs op andere locaties. Houd hun Facebook-pagina goed in de gaten voor meer informatie.

Onze favoriete natuurlijke en vegan producten

Hej Organic - The Cleansing Starter Set
Hej Organic – The Cleansing Starter Set

De beste manier om Hej Organic te ontdekken is met dit setje. Stel je persoonlijke routine samen met een cleanser, tonic, masker en body lotion.

The Cleansing Starter Set – € 9,95 – Hej Organic.

Sand & Sky - Australian Pink Clay Porerefining Face Mask
Sand & Sky – Australian Pink Clay Porerefining Face Mask

Dit roze kleimasker is een wereldwijd cultproduct. Het zuivert de vette huid, maakt ze matter en helpt poriën te verkleinen.

Australian Pink Clay Porerefining Face Mask – € 46,95 – Sand & Sky.

L:A Bruket - Sea Salt Spray
L:A Bruket – Sea Salt Spray

De producten van L:A Bruket lijken wel gemaakt om je badkamer te decoreren. Deze Sea Salt Spray geeft je haar een natuurlijk ogende beachy textuur.

Sea Salt Spray – € 21,95 – L:A Bruket.

Stop The Water While Using Me - Rosemary Grapefruit Shampoo
Stop The Water While Using Me – Rosemary Grapefruit Shampoo

De boodschap van dit verzorgingsmerk kan niet duidelijker zijn. Deze shampoo op basis van rozemarijn zuivert het haar en de hoofdhuid en geeft een verkwikkend gevoel. Zet je wel even de kraan uit?

Rosemary Grapefruit Shampoo – € 12,95 – Stop The Water While Using Me.

3ina - 3 in 1 Foundation
3ina – 3 in 1 Foundation

Ieder product van het make-upmerk 3ina is vegan en niet getest op dieren. Deze foundation egaliseert de huid en geeft een naturelle glans.

3 in 1 Foundation – € 19,95 – 3ina.

Hanz de Fuko - Gentle Face Wash
Hanz de Fuko – Gentle Face Wash

Deze milde gezichtsreiniger is geschikt voor de gevoelige huid met neiging tot puistjes. Hij bevat geen sulfaten en respecteert de huidbarrière.

Gentle Face Wash – € 27,95 – Hanz de Fuko.

Barber Pro - Face Putty Masker
Barber Pro – Face Putty Masker

Dit zwarte peel-offmasker op basis van houtskool zuivert de poriën en brengt de vette huid opnieuw in balans.

Face Putty Masker – € 7,95 (3 stuks) – Barber Pro.

Mr Bear Family - Lipbalm
Mr Bear Family – Lipbalm

Een beregoede, voedende lippenbalsem met uitzonderlijk natuurlijke ingrediënten als kokosolie, karitéboter en carnaubawas.

Lipbalm – € 6,95 – Mr Bear Family.

Rosental Organics - Black Empress Roller
Rosental Organics – Black Empress Roller

Een gezichtsroller hoeft niet altijd een vrouwelijk roze of pastelgroen tintje te hebben. Dit zwarte exemplaar zal niet misstaan in zijn badkamerkast.

Black Empress Roller – € 39,95 – Rosental Organics.

Blind Barber - Premium Pomade
Blind Barber – Premium Pomade

Een pomade die het haar temt en glad maakt zonder te verzwaren. Geformuleerd zonder sulfaten en mild voor het haar.

Premium Pomade – € 20,95 – Blind Barber.