Het pompelmoessap in deze bowl zorgt voor een lekker bittertje. Voor een alcoholische versie vul je aan met 4 cl tequila per glas, bijvoorbeeld die van Don Julio Reposado, die voor een zwoel aroma met een vleugje vanille zorgt.
Voor 10 glazen
250 ml agavesiroop
250 ml vers limoensap
1 l vers pompelmoessap
500 ml Mediterranean tonic (Fever-Tree)
Een handvol takjes rozemarijn
1 pompelmoes, in dikke plakken
IJsblokjes
Meng alle ingrediƫnten in een kom en voeg ijsblokjes toe.
Tips en tricks voor een geslaagde punchbowl
Wil je zelf een punchbowl creƫren met ingrediƫnten die je voorhanden hebt? Houd dan deze tips in het achterhoofd.
- Gebruik versgeperste fruitsappen.
- Zet de bowl in de schaduw zodat hij niet te snel opwarmt.
- Gebruik grote ijsblokken, die smelten trager.
- Gebruik veel ijs zodat de bowl koud blijft en niet waterig wordt.
- Meng goed: roer niet enkel rondjes, maar beweeg je pollepel ook van beneden naar boven.
- Maak je cocktails van de punchbowls en wil je het feest rustig beginnen? Voeg dan shots van 2 cl toe, zodat je minder straffe cocktails krijgt.
Tip! Combineer deze punchbowl met Pastasalade Escalivada
Lees meer over:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier