Zeeduivel met saffraankerrie en walnoten
16-12-2014, 19:26
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:24
Marineer de stukken zeeduivel in yoghurt met kerriepoeder en bak ze nadien in de wok. Lekker en gemakkelijk.
Marineer de stukken zeeduivel in yoghurt met kerriepoeder en bak ze nadien in de wok. Lekker en gemakkelijk.
Voor 4 personen
- 800 g zeeduivelmoten
- 2 potjes yoghurt natuur
- 1 el kerriepoeder
- 2 el arachide- of zonnebloemolie
- 125 g walnoten
- 1 tl saffraandraadjes
Bereiding
1. Snijd de zeeduivelmoten in blokjes en leg in een diep bord.
2. Meng de yoghurt met het kerriepoeder. Giet over de zeeduivel en laat 30 minuten marineren.
3. Verhit de olie in een wok, voeg de zeeduivel toe en kruid met peper en zout. Bak in 5 minuten goudbruin.
4. Doe er ook de walnoten en de saffraandraadjes bij en bak nog 5 minuten.
5. Serveer met basmatirijst.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier