Watermeloen met verse geitenkaas

© Getty

Voor 6 personen
  • 1 middelgrote watermeloen
  • 150 g verse kaas van geitenmelk
  • zout
  • zwarte peper uit de molen
  • extra vierge olijfolie
Bereiding
  1. Schil de watermeloen en verwijder de pitten (er zijn ook watermeloenen zonder pitten). Snij 1/3 van de watermeloen in blokjes of driehoekjes en leg ze opzij. Snij de rest in grove stukken en doe ze in de kom van de mixer of de keukenrobot.
  2. Mix de meloen tot een licht korrelige vloeistof. Voeg een beetje zout, flink wat peper en een scheutje olijfolie toe.
  3. Dien op in koude borden. Bedek de bodem met coulis, verdeel daarover de geitenkaas en schik de blokjes watermeloen eromheen.

* Facultatief : een beetje basilicum of pompoenpitolie.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content