Varkenslapjes met rabarber

Rivierkreeft met rabarbercoulis
© Getty

Varkenslapjes met rabarber: het recept en alle ingrediënten voor 4 personen.

Nodig voor 4
  • 10-tal takjes verse salie
  • 1 tl zwarte peper
  • 1 tl zeezout
  • 1 tl honing
  • 4 varkenslapjes, platgeslagen
  • 4 sneetjes ham
  • 2 el olijfolie
  • 3 stengels rabarber, in stukjes gesneden
  • 2cm verse gember
Zo maak je de varkenslapjes met rabarber

Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de helft vande salie fijn. Meng peper, zout, honing en de fijngehakte salie. Wrijf de varkenslapjeshiermee aan één kant in. Leg op elke ingezouten kant een sneetje ham.

Leg daarop stukjes rabarber, de resterende salieblaadjes en fijngesneden gember en rol dicht. Bak 20 à 25 minuten in oven. Dien op.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content