Tiramisu
09-03-2016, 17:49
Bijgewerkt op: 05-09-2023, 16:56
Voor 4 personen
- 3 eierdooiers
- 100 g suiker,
- 1 dl marsala
- 500 g mascarpone
- 30 lange vingers (boudoirkoekjes)
- 2 dl koude sterke koffie of espresso
- cacaopoeder
Bereidingswijze
- Klop de eierdooiers op met de suiker en marsala. Voeg de mascarpone toe en meng goed onder elkaar.
- Leg de koekjes in een kom en giet er de koffie over. Haal de koekjes onmiddellijk uit de kom en leg één laag in een schaal.
- Schep daar de helft van de mascarpone op en beleg met een laag koekjes. Dek af met de rest van de mascarpone.
- Bestrooi rijkelijk met cacaopoeder en zet minstens 6 uur in de koelkast om op te stijven.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier