Tartaar van zalm met gember, verse geitenkaas en ansjovis

c4f41d251bad91e074de288198f83889

Met ultraverse zalm van de beste kwaliteit maak je de beste tartaar.

Tartaar van zalm met gember, verse geitenkaas en ansjovis

Voor 4:

5 el olijfolie

5 fijngehakte ansjovisfilets op olijfolie (uitgelekt)

1 royale el verse geitenkaas (type Chavroux)

3 el sojasaus

1 el sherryazijn

1 fijngehakte knoflookteen

1 stuk verse gember van 1,5 cm dik (fijngeraspt)

2 el fijngehakte bieslook

witte peper

300 g ultraverse zalmfilet van de beste kwaliteit

tuinkers

brood

Maak eerst de dressing voor de tartaar. Meng olijfolie met ansjovis, geitenkaas, sojasaus, azijn, knoflook, gember en bieslook. Kruid met peper. Laat gedurende 10 min. in de ijskast rusten.

Snij ondertussen de zalmfilet in dobbelstenen van 5 mm dik. Meng onder de saus en serveer meteen op borden. Werk af met tuinkers en serveer met brood.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content