Supreme pizza
Beleg een pizzabodem met een variatie van ham, cabanossi, paprika en champignons. En iedereen vindt zijn gading.
Voor 2:
1 portie snel pizzadeeg (zie recept)
1/2 kopje pastasaus op basis van tomaat
1 1/2 kopje pizzakaas
1 kopje cabanossi (Italiaanse rookworst) in plakjes
1 rode paprika, zonder zaadjes en in stukjes
100 g champignonhoedjes, in dunne plakjes
100 g fijngesnipperde ham
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet twee pizzavormen lichtjes in.
Verdeel het deeg in 2 gelijke delen. Druk of rol op een lichtjes met bloem bestoven werkvlak elk deel uit tot het groot genoeg is om een pizzavorm mee te bekleden.
Besmeer de pizzabodems gelijkmatig met de pastasaus. Beleg met kaas en werk af met de cabanossi, paprika, champignons en ham.
Bak de pizza’s in 10 tot 12 minuten goudbruin en knapperig. Snij in punten en dien op.
Voorbereiding: 15 minuten, in de oven: 10 minuten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier