Voor 4

600 g stukken kip (bouten, versneden borsten enz.)

boter

peper, zout

1 goed rijpe mango

2 grote blikken niet-gezoete kokosmelk

1 rode Spaanse peper (chili), fijngesneden

verse koriander naar smaak

Bak de stukken kip aan alle kanten goed aan in boter. Kruid met peper en zout, bak verder tot net gaar.

Schil de mango, snij het vruchtvlees in stukken. Mix met de kokosmelk tot een gladde saus. Doe bij de kip. Laat zacht pruttelen tot de kip gaar is. Kruid met peper en zout, voeg fijngesneden chili toe. Werk af met verse koriander naar smaak.

Voor 4600 g stukken kip (bouten, versneden borsten enz.)boterpeper, zout1 goed rijpe mango2 grote blikken niet-gezoete kokosmelk1 rode Spaanse peper (chili), fijngesnedenverse koriander naar smaakBak de stukken kip aan alle kanten goed aan in boter. Kruid met peper en zout, bak verder tot net gaar.Schil de mango, snij het vruchtvlees in stukken. Mix met de kokosmelk tot een gladde saus. Doe bij de kip. Laat zacht pruttelen tot de kip gaar is. Kruid met peper en zout, voeg fijngesneden chili toe. Werk af met verse koriander naar smaak.