Spread van asperges

© Getty

Maak eens een spread van lokale asperges in plaats van guacamole. Lekker met tortillachips, gesneden groenten, kip of zeevruchten.

Voor 4 personen
  • 4 kopjes gesneden groene asperges
  • 1 teentje knoflook
  • 2 kl limoensap
  • 1/4 kopje gesneden groene pepertjes
  • 1/2 kl zout
  • 1/2 kl komijn
  • 2 kl fijngesneden uien
  • 1/2 kopje gesneden tomaten zonder zaadjes
Bereiding
  1. Kook de asperges in een kleine hoeveelheid water totdat ze zacht zijn. Laat ze goed uitlekken en koud worden.
  2. Doe de asperges, knoflook, het limoensap, de pepertjes, het zout en komijn in een keukenrobot en mix het gedurende 30 seconden. Schraap daarbij steeds langs de rand van de kom.
  3. Haal het mengsel uit de keukenrobot en roer de uien en tomaten erdoor. Laat de spread goed afkoelen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content