Spaghetti met gerookte kalkoen en erwtjes

28-03-2019, 10:50
Bijgewerkt op: 17-11-2023, 16:54
Voor 4 personen
- 4 lente-uien
- 75 g paardenbloembladeren
- 100 g gedopte erwten
- 4 sneetjes gerookte kalkoenfilet
- 400 g spaghetti
- olijfolie
Bereiding
- Hak de lente-uien fijn. Was de paardenbloembladeren en zwier droog. Blancheer de erwten 5 minuten in kokend gezouten water, giet af en verfris onder de koude kraan. Snij de gerookte kalkoenfilet in reepjes.
- Kook de spaghetti beetgaar in kokend gezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en besprenkel met olijfolie.
- Meng de spaghetti, de fijngehakte lente-uien, de paardenbloembladeren, de erwten en de gerookte kalkoen. Verdeel over borden, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Serveer meteen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier