Ingrediënten

  • 200 g suiker, opgelost in 1 dl water
  • 5 dl geperst sinaasappelsap
  • sap van 1 geperste limoen
  • 2 el Grand Marnier

Verwarm het water en los er de suiker in op. Pers de sinaasappelen en giet het sap bij het water. Voeg twee lepels Grand Marnier toe en doe alles in de blender om op de schuimen. Draai tot sorbet in een ijsmachine. (Ook zonder ijsmachine kunt u sorbet maken: giet het mengsel in een bakje en zet in de diepvriezer. Roer regelmatig goed om).

Dien op met zeste van limoen.

Verwarm het water en los er de suiker in op. Pers de sinaasappelen en giet het sap bij het water. Voeg twee lepels Grand Marnier toe en doe alles in de blender om op de schuimen. Draai tot sorbet in een ijsmachine. (Ook zonder ijsmachine kunt u sorbet maken: giet het mengsel in een bakje en zet in de diepvriezer. Roer regelmatig goed om). Dien op met zeste van limoen.