Sinaasappelsorbet met Grand Marnier

Sinaasappelsorbet met Grand Marnier

Deze heerlijk frisse sinaasappelsorbet maak je in de ijsmachine. Ook zonder ijsmachine lukt het om deze lekkernij te bereiden.

Nodig

  • 200 g suiker, opgelost in 1 dl water
  • 5 dl geperst sinaasappelsap
  • sap van 1 geperste limoen
  • 2 el Grand Marnier

Bereiding

  1. Verwarm het water en los er de suiker in op. Pers de sinaasappelen en giet het sap bij het water. Voeg twee lepels Grand Marnier toe en doe alles in de blender om op de schuimen.
  2. Draai tot sorbet in een ijsmachine. (Ook zonder ijsmachine kun je sorbet maken: giet het mengsel in een bakje en zet in de diepvriezer. Roer regelmatig goed om).
  3. Dien de sinaasappelsorbet op met zeste van limoen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content