Soep met avocado, komkommer en bloemkool
26-02-2016, 10:50
Bijgewerkt op: 15-04-2024, 14:09
Frisse soep met avocado, komkommer en bloemkool.
Voor 4 personen
- 2 rijpe avocado’s
- 125 g bloemkool
- 1 stevige komkommer
- 1 teen knoflook
- 1 rode chilipeper
- 20 stengels bieslook
- 2 el notenolie
- olijfolie
- 2 dl Griekse yoghurt
- paprikapoeder
Bereiding
- Haal het vruchtvlees uit de avocado’s. Schil de komkommer. Haal er wat slierten af met een dunschiller of spiraalsnijdertje.
- Hak het vruchtvlees van de avocado en de komkommer, alsook de bloemkool en het chilipepertje zo fijn mogelijk. Meng met de notenolie, de geperste knoflook en de yoghurt.
- Breng de soep over in glazen en versier met een streepje olijfolie, een snuif paprikapoeder, bieslook en slierten komkommer (komkommerspaghetti).
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier