Sint-Jakobsvrucht met Chorizo

2466499

Een recept van Sébastien Ververken , sterrenchef van restaurant ’t Convent.

Een recept van Sébastien Ververken , sterrenchef van restaurant ’t Convent.

Sint-Jakobsvruchten
Chorizo
Butternut
Sjalot
Prei
Rode ui
Dille
Zwarte Quinoa
Tijm
Laurier
Peper & Zout
Boter

Gevogeltefond

Sint-Jakobsvruchten uit de schelp halen, coraille verwijderen en goed wassen. Droog deppen en kruiden met peper & zout.
Gedurende 2 minuten bakken aan beide zijden in een hete pan met olijfolie.

Butternut schillen, in grove stukken snijden, aanstoven met sjalot, tijm en laurier. Bevochtigen met gevogeltefond en garen. Glad mixen afkruiden met peper & zout , Klontje boter toevoegen.

Prei in brunoise snijden, wassen en kort garen in kokend gezouten water.
Brunoise van Chorizo snijden en onder de prei vermengen.

Garnituur van rode ui, frisse dille en zwarte quinoa.

Een recept van Sébastien Ververken, sterrenchef van restaurant ’t Convent.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content