Salade van suikererwten en meloen met feta
-
Moeilijkheid
Zeer gemakkelijk
Voor 4 personen
- 250 g suikererwten (sugar snap peas)
- 1/2 galiameloen (of watermeloen)
- raspsel en schil van 1 citroen
- 1 tl vloeibare honing
- 2 el extra vierge olijfolie
- 4 el olijfolie
- 2 tl fijngehakte tijm
- een handvol raketsla
- 125 g feta
- zwarte peper en zout
Bereiding
- Blancheer de suikererwten 2 minuten in gezouten water. Verfris in ijswater en laat goed uitlekken. Schil en snij de meloen in dunne plakjes. Maak de vinaigrette: meng citroenschil en -sap met de honing, olijfoliën en tijm. Kruid naar smaak.
- Doe de suikererwten, meloen en raketsla in een grote kom en meng voorzichtig met de vinaigrette. Verdeel de salade over 4 borden en verkruimel er de feta over.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier