Voor 4:

1 blik kreeftenbisque, 30 cl room, 1 snuifje kerriepoeder, 400 g verse bladspinazie, 1 sjalot, 2 el olijfolie, 12 witte champignons, 4 lasagnevellen

Bereidingswijze:

Giet de kreeftenbisque in een pan, voeg de room en de kerrie toe. Laat inkoken met een derde.

Was de spinazie en laat uitlekken. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een sauteerpan en voeg de spinazie toe. Kruid met peper en zout. Laat de spinazie slinken, haal de pan van het vuur en hak de spinazie grof. Hou opzij.

Hak de champignons fijn met een mes. Pel de sjalot en snipper fijn. Fruit in een pan met 1 eetlepel olijfolie. Voeg de champignons toe, meng door elkaar en laat 3 à 4 minuten stoven op laag vuur tot al het vocht van de champignons is ingekookt. Kruid deze duxelles met peper en zout.

Breng een sauteerpan met water aan de kook. Kook de lasagnevellen 4 minuten, giet af en snij elk vel in twee mooie vierkanten.

Stel de ravioli als volgt samen: leg eerst een lasagnevel op de borden, dan een laag duxelles, een bedje spinazie en werk af met een vel lasagne. Mix de kreeftensaus op, zodat ze schuimt. Schep er het schuim af en lepel dit voorzichtig rond de ravioli. Serveer meteen.

Voor 4:1 blik kreeftenbisque, 30 cl room, 1 snuifje kerriepoeder, 400 g verse bladspinazie, 1 sjalot, 2 el olijfolie, 12 witte champignons, 4 lasagnevellenBereidingswijze:Giet de kreeftenbisque in een pan, voeg de room en de kerrie toe. Laat inkoken met een derde. Was de spinazie en laat uitlekken. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een sauteerpan en voeg de spinazie toe. Kruid met peper en zout. Laat de spinazie slinken, haal de pan van het vuur en hak de spinazie grof. Hou opzij. Hak de champignons fijn met een mes. Pel de sjalot en snipper fijn. Fruit in een pan met 1 eetlepel olijfolie. Voeg de champignons toe, meng door elkaar en laat 3 à 4 minuten stoven op laag vuur tot al het vocht van de champignons is ingekookt. Kruid deze duxelles met peper en zout.Breng een sauteerpan met water aan de kook. Kook de lasagnevellen 4 minuten, giet af en snij elk vel in twee mooie vierkanten.Stel de ravioli als volgt samen: leg eerst een lasagnevel op de borden, dan een laag duxelles, een bedje spinazie en werk af met een vel lasagne. Mix de kreeftensaus op, zodat ze schuimt. Schep er het schuim af en lepel dit voorzichtig rond de ravioli. Serveer meteen.