Rammenasslaatje met scheuten

rammenasslaatje
Voor 4 personen
  • 1 rammenas
  • 200 g sojascheuten
  • 300 g jonge scheuten (bv. alfalfa, broccoli, rode biet)
Voor de vinaigrette
  • 2 el walnotenolie
  • 1 el extra vergine olijfolie
  • 2 el citroensap
  • 1 kl vloeibare honing
Bereiding
  1. Was de rammenas en snij in flinterdunne plakjes met een mandoline. Spoel de sojascheuten en de jonge scheuten en zwier droog. Doe alles in een slakom.
  2. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette doorelkaar. Kruid met peper en zout.
  3. Schep de vinaigrette vlak voor het serveren door het slaatje en meng grondig. Verdeel het rammenasslaatje over kleine kommetjes of glaasjes en serveer meteen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content