Voor 4 personen

4 grote visfilets met vel (eender welke vis je vers kunt krijgen: zalm, forel...)

Veel groene kruiden (peterselie, dragon, munt, dille...)

Enkele takken van naaldbomen

Bereidingswijze

1. Maak een kampvuur. Neem een houtblok, vind een plat stuk en leg daar een paar dennentakken op, samen met een mengeling van groene kruiden.

2. Leg de visfilet met het vel naar boven op de kruiden en klop een paar nagels door de vis in het hout.

3. Plaats de houtblokken aan de rand van het kampvuur met de vis naar de warmte gedraaid - zorg er met andere woorden voor dat de vis de warmte van het kampvuur voelt. Laat 30 minuten garen (roken) en voilà, dinner is served. Dit is een eenvoudig maar indrukwekkend sharinggerecht.

Voor 4 personen4 grote visfilets met vel (eender welke vis je vers kunt krijgen: zalm, forel...)Veel groene kruiden (peterselie, dragon, munt, dille...)Enkele takken van naaldbomenBereidingswijze1. Maak een kampvuur. Neem een houtblok, vind een plat stuk en leg daar een paar dennentakken op, samen met een mengeling van groene kruiden.2. Leg de visfilet met het vel naar boven op de kruiden en klop een paar nagels door de vis in het hout.3. Plaats de houtblokken aan de rand van het kampvuur met de vis naar de warmte gedraaid - zorg er met andere woorden voor dat de vis de warmte van het kampvuur voelt. Laat 30 minuten garen (roken) en voilà, dinner is served. Dit is een eenvoudig maar indrukwekkend sharinggerecht.