Penne met kreeft, witte bonen en gandaham

2466329

Voor 4 personen:

Penne met kreeft, witte bonen en gandaham

Voor 4 personen:

1 dl Witte wijn

2 dl visbouillon

500 g cépes gekuist en in stukken

2 kreeften gekookt en gedecorticeerd

100g vers gemalen parmesen

Zure room

100 g gekookte en uitgelekte witte bonen

4 plakjes gandaham

200 g penne (al dente gekookt)

Kook de witte wijn en de bouillon in tot 1/3, voeg de room toe en de parmesan. Kook kort op en passeer door een zeef. Bak de kastanjeboleten in wat boter. Voeg de penne toe, vervolgens de kreeft en de witte bonen.

Doe de saus eronder zodat het juist aan de pasta kleeft en voeg het gehakte bonenkruid toe.

Een recept van Wouter Keersmaekers, chef van restaurant De Schone van Boskoop.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content