Penne met kreeft, witte bonen en gandaham
03-12-2012, 16:11
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:42
Voor 4 personen:
Voor 4 personen:
1 dl Witte wijn
2 dl visbouillon
500 g cépes gekuist en in stukken
2 kreeften gekookt en gedecorticeerd
100g vers gemalen parmesen
Zure room
100 g gekookte en uitgelekte witte bonen
4 plakjes gandaham
200 g penne (al dente gekookt)
Kook de witte wijn en de bouillon in tot 1/3, voeg de room toe en de parmesan. Kook kort op en passeer door een zeef. Bak de kastanjeboleten in wat boter. Voeg de penne toe, vervolgens de kreeft en de witte bonen.
Doe de saus eronder zodat het juist aan de pasta kleeft en voeg het gehakte bonenkruid toe.
Een recept van Wouter Keersmaekers, chef van restaurant De Schone van Boskoop.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier