Penne all’arrabiata
10-06-2011, 13:11
Bijgewerkt op: 21-10-2023, 13:12
Serveer deze homemade salsa arrabiata van verse tomaten met al dente gekookte penne.
Voor 4 personen
- 2 eetlepels olijfolie
- peper
- zout
- oregano
- tijm
- 3 teentjes look
- 3 grote uien in kleine stukjes gesneden
- chilipepers (1 à 2 per persoon)
- 8 Italiaanse tomaten
Bereiding
- Fruit de uien samen met de look. Verwijder vel en pitjes van de tomaten. Voeg deze toe aan de uien. Voeg de fijngesneden pepers (ontdaan van de pitjes) toe.
- Breng de arrabiatasaus op smaak met peper, zout, kruiden. Laat minimum 20 minuten lichtjes sudderen.
- Serveer deze homemade salsa arrabiata van verse tomaten met al dente gekookte penne.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier