Pastasalade met kropsla, kip, mosterdsaus en Spaanse peper
-
Difficulty
Very easy
Voor 4 personen
- 4 kipfilets
- garam masala
- boter
- olijfolie
- 6 el verse mayonaise
- 3 el mosterd
- 3 el honing
- peper en zout
- 200 g gedroogde lintpasta naar keuze
- 1 kropsla
- 2 takken verse munt
- 1 rode Spaanse peper
Bereiding
- Kruid de kip met garam masala-kruiden en bak langs alle kanten aan in boter en olijfolie. Zet 10 minuten in een oven van 200°C. Laat rusten en snij in plakken.
- Meng de mayonaise met mosterd en honing, kruid met peper en zout.
- Kook de pasta gaar en meng er de mosterdsaus onder.
- Schik de pastasalade op borden met kropsla en werk af met kip, munt en fijngesneden Spaanse peper.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier