Papillot van oesterzwammen met balsamico en tijm
07-06-2016, 16:01
Bijgewerkt op: 22-09-2024, 19:03
Een barbecue moet altijd met vlees zijn? Nee hoor, deze papillot van oesterzwammen toont aan dat het ook prima zonder kan.
Voor 4 papillotten
- 200 g gemengde oesterzwammen (gele, witte, …)
- 10 el balsamicoazijn
- 5 el sushiazijn
- 8 el olijfolie
- verse tijm
Bereiding
- Meng de balsamicoazijn, de sushiazijn en de olijfolie.
- Scheur de oesterzwammen in stukken. Leg ze in bakpapier en giet er wat saus over, leg er een takje verse tijm op. Sluit de papillotes met keukentouw.
- Laat de papillot van oesterzwammen zo’n 15 minuten garen op de grill tot je de sappen zit vrijkomen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier