Papillot van oesterzwammen met balsamico en tijm

papillot van oesterzwammen
Manon Van Aerschot

Een barbecue moet altijd met vlees zijn? Nee hoor, deze papillot van oesterzwammen toont aan dat het ook prima zonder kan.

Voor 4 papillotten
  • 200 g gemengde oesterzwammen (gele, witte, …)
  • 10 el balsamicoazijn
  • 5 el sushiazijn
  • 8 el olijfolie
  • verse tijm
Bereiding
  1. Meng de balsamicoazijn, de sushiazijn en de olijfolie.
  2. Scheur de oesterzwammen in stukken. Leg ze in bakpapier en giet er wat saus over, leg er een takje verse tijm op. Sluit de papillotes met keukentouw.
  3. Laat de papillot van oesterzwammen zo’n 15 minuten garen op de grill tot je de sappen zit vrijkomen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content