Oosterse visburger

© Getty
Nodig
  • 400 g kabeljauwfilet
  • 100 g krabvlees
  • 1 ei
  • 2 stengels citroengras, buitenste blaadjes verwijderd
  • een handvol koriander
  • 1 el gembersiroop
  • 2 el vissaus
  • 4 broodjes
  • enkele blaadjes ijsbergsla
  • enkele plakjes komkommer
  • korianderblaadjes, voor de afwerking
  • 1 portie zwartebonensaus
  • peper van de molen en fijn zeezout
Bereiding
  1. Snij de kabeljauwfilet in stukken. Doe samen met het krabvlees in een blender of keukenrobot.
  2. Voeg het ei, het citroengras, de koriander en de gembersiroop toe. Mix fijn tot een homogene massa. Kruid met de vissaus en peper.
  3. Vorm 4 hamburgers van het mengsel en bak deze gaar. Stel de visburger samen met de overige ingrediënten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content