Omelet met groene asperges, knoflook, lente-ui en rauwe ham
-
Moeilijkheid
Zeer gemakkelijk
Voor 4 personen
- 8 à 10 eieren
- een scheutje volle melk
- 1 bot groene asperges
- 1 teen knoflook
- 1 lente-uitje
- boter
- peper en zout
- 4 sneetjes rauwe ham
Bereiding
- Breek de eieren en roer ze los in een kom. Doe er wat volle melk bij om de omelet romiger te maken.
- Schil de asperges met een dunschiller en snijd ze in stukjes van 3 cm, hak het teentje knoflook fijn en snijd de lente-uitjes in fijne ringetjes.
- Smelt wat boter in een pan en bak er de asperges krokant in. Doe er op het eind de knoflook bij. Giet er de losgeklopte eieren over en bak tot een smeuïge omelet.
- Kruid de omelet met peper en zout, bestrooi met de lente-uitjes en in stukken getrokken rauwe ham. Serveer onmiddellijk.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier