Omelet met gerookte champignons

Omelet met gerookte champignons
© Getty

Net iets anders, deze omelet met gerookte champignons van de barbecue.

Voor 4 personen
  • 300 g gemengde champignons
  • 8 eieren
  • 40 g boter
  • versgemalen peper en zout
Bereiding
  1. Steek de barbecue aan met houtskool. Voeg er, van zodra de kolen gloeien, zaagsel van een houtsoort naar keuze aan toe. Schik de champignons op een rooster boven het vuur en laat gedurende 15 minuten roken.
  2. Klop intussen de eieren met peper en zout, en laat een klontje boter smelten in een ruime koekenpan. Leg de champignons voorzichtig in de pan laat gedurende 5 minuten aan alle kanten bakken en voeg dan de geklopte eieren toe. Hef tijdens het bakken de zijkanten voorzichtig op zodat de eieren egaal bakken. Serveer de omelet met gerookte champignons met een slaatje.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content