Voor 4 personen
- 1 handvol blaadjes gedroogde wakamé
- 1 courgette
- 2 wortelen
- 4 el misopasta
- 1 el geroosterde sesamolie
- 1/2 handvol bieslook
- 1/2 handvol koriander
- 1 à 2 el zwarte sesamzaadjes
Bereiding
- Snijd de wakamé in repen en laat ze 10 minuten weken in koud water. Was de courgette, schil de wortelen en snijd ze allebei in spaghettilinten met de spiraalsnijder.
- Giet 1,5 l water in een kookpan en voeg de misopasta en de sesamolie toe. Verwarm op een laag vuur en roer goed.
- Was en snipper de bieslook. Was en droog de koriander en pluk de blaadjes van de steeltjes.
- Vorm nestjes van de groentespaghetti en verdeel over vier bowls samen met de uitgelekte wakamé. Giet er de warme misosoep bij. Bestrooi met de bieslook en de zwarte sesamzaadjes en decoreer met de koriander. Serveer meteen.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier