Meloensalade met rode aalbessen en mozzarella

Meloensalade mozzarella
Voor 4 personen
  • 1 krop friséesla (krulandijvie)
  • 125 g rode aalbessen
  • 2 charentaismeloenen
  • 200 g mozzarellaballetjes
  • 4 el olijfolie
  • 1 el citroensap
  • peper van de molen
  • fleur de sel
Bereiding
  1. Was de friséesla en zwier goed droog. Was en ris de aalbessen van de steeltjes. Halveer en ontpit de meloenen. Vorm bolletjes van het vruchtvlees met een bolletjessteker.
  2. Verdeel blaadjes uit het hart van de friséesla over 4 glazen. Voeg de aalbessen, meloen en mozzarella toe. Maak een vinaigrette met de olijfolie en het citroensap.
  3. Kruid met peper en zout. Giet over de salade en serveer meteen.

Tip: maak met de rest van de friséesla een salade met gebakken spekjes en een romige dressing of balsamicovinaigrette.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content