Meloen met kip
-
Moeilijkheid
Zeer gemakkelijk
Nodig voor vier personen
- 2 kleine meloenen
- 400 g filet van kip
- 200 g druiven
- 200 g verse ananas
- 4 eetlepels mayonaise
- 2 bekers yoghurt
- 1/2 theelepel gemberpoeder
- 1/2 theelepel currypoeder
- zout
- peper
- korianderblaadjes
Bereiding
- Kook de kipfilets gaar in een kruidenbouillon en snijd het vlees in reepjes.
- Halveer de meloenen, verwijder de zaden en een deel van het vruchtvlees. Snijd het vruchtvlees van de meloenen en de ananas in stukjes en halveer en ontpit de druiven.
- Vermeng yoghurt, mayonaise, kip en fruit en voeg gemberpoeder, currypoeder, zout en peper toe. Koel het mengsel.
- Parfumeer de binnenkanten van de halve meloenen met gember- en currypoeder en verdeel de gekoelde kipvulling over de helften. Versier met blaadjes koriander.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier