Nodig voor vier :
2 kleine meloenen (bv. Israëlische galea- of suikermeloenen)
400 g filet van kip
200 g druiven
200 g verse ananas
4 eetlepels mayonaise
2 bekers yoghurt
1/2 theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel currypoeder
zout
peper
Garnering :
korianderblaadjes
Kook de kipfilets gaar in een kruidenbouillon en snijd het vlees in reepjes. Halveer de meloenen, verwijder de zaden en een deel van het vruchtvlees. Snijd het vruchtvlees van de meloenen en de ananas in stukjes en halveer en ontpit de druiven. Vermeng yoghurt, mayonaise, kip en fruit en voeg gemberpoeder, currypoeder, zout en peper toe. Koel het mengsel. Parfumeer de binnenkanten van de halve meloenen met gember- en currypoeder en verdeel de gekoelde kipvulling over de helften. Versier met blaadjes koriander.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier