Linzensalade met granaatappel

Linzensalade met granaatappel
© Getty
Voor 4 personen
  • 1 teen knoflook
  • olijfolie
  • 300 g groene linzen
  • 2 l groentebouillon
  • 2 granaatappels
  • enkele takjes citroentijm
  • 1 citroen
  • 6 lente-uien
  • zout
  • peper van de molen

Bereidingswijze:

  1. Snipper de knoflook en fruit in olijfolie. Voeg de linzen toe en bevochtig met de groentebouillon. Kook de linzen gaar en giet af.
  2. Haal de pitjes uit de granaatappels. Hak de citroentijm fijn en rasp de schil van de citroen.
  3. Meng alle ingrediënten onder elkaar en pers er de citroen over uit. Kruid de linzensalade met granaatappel met een snuifje zout en peper.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content