Voor 4:

20 kwarteleitjes, 2 el sesamzaad, 2 el maanzaad, 3 sneetjes serranoham

Bereidingswijze:

Kook de kwarteleitjes 3 minuten in kokend gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Pel de eitjes voorzichtig en spoel onder koud water.

Doe het sesam- en maanzaad in twee verschillende kommen. Dompel de kwarteleitjes aan de ene kant in het sesamzaad en aan de andere kant in het maanzaad.

Snij de serranoham in reepjes en wikkel elk kwarteleitje in een reep ham. Maak vast met een houten prikker en zet koel weg tot aan het gebruik.

Voor 4:20 kwarteleitjes, 2 el sesamzaad, 2 el maanzaad, 3 sneetjes serranohamBereidingswijze:Kook de kwarteleitjes 3 minuten in kokend gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water. Pel de eitjes voorzichtig en spoel onder koud water. Doe het sesam- en maanzaad in twee verschillende kommen. Dompel de kwarteleitjes aan de ene kant in het sesamzaad en aan de andere kant in het maanzaad. Snij de serranoham in reepjes en wikkel elk kwarteleitje in een reep ham. Maak vast met een houten prikker en zet koel weg tot aan het gebruik.