Konijnenbeignet met krieken

2465693

Voor 4 personen:

Konijnenbeignet met krieken

Voor 4 personen:

1 konijn

30 g boter

500 g ontpitte krieken

1 bos tijm

peper en zout

450 g bladerdeeg (2 cirkels)

1 ei (voor het afstrijklaagje)

Braad het konijnenvlees kort aan in een gietijzeren stoofpan met de boter. Voeg 350 g ontpitte krieken toe en laat een minuut of 40 afgedekt op het vuur staan. Dik het sap in en haal door de zeef. Kook de rest van krieken gedurende 5 min. en meng er vervolgens het vlees door. Breng op smaak.

Spreid het bladerdeeg uit, bedek de helft met het vlees en de krieken en vouw dicht. Leng het ei aan met een beetje water en strijk er de beignets mee in. Zet 20 min. op 200°C in de oven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content