Ingrediënten

Voor 1 kop

200 ml havermelk

1 volle tl Buddy Buddy pindakaas

1 tl agave- of esdoornsiroop (of meer naar smaak)

1 shot espresso

Een snuifje cacao

Bereiding

Doe de havermelk in een kookpotje en warm op. Doe de pindakaas en agave erbij en roer goed tot alles is opgelost in de havermelk. Zet de espresso in een kop en giet de warme pindamelk hierover. Werk af met de cacao.

Voor 1 kop200 ml havermelk1 volle tl Buddy Buddy pindakaas1 tl agave- of esdoornsiroop (of meer naar smaak)1 shot espressoEen snuifje cacaoDoe de havermelk in een kookpotje en warm op. Doe de pindakaas en agave erbij en roer goed tot alles is opgelost in de havermelk. Zet de espresso in een kop en giet de warme pindamelk hierover. Werk af met de cacao.