Benodigheden voor 4 personen:

  • 3 rijpe avocado's
  • 1 sjalot, 1 limoen
  • zout, espelettepeper
  • koriander, 2 cl ponzu
  • 1 cl zure room, 50 g boter
  • 4 kingkrabpoten
  • 8 gekonfijte tomaten

Bereidingswijze

Snijd de avocado in acht blokjes en gril ze aan elke kant. Meng de restjes van de avocado (die van de blokjes zijn gesneden) met de sjalot, het sap en de zeste van de limoen, zout en espelettepeper. Werk af met de koriander. Verhit de ponzu samen met de room, en klop op met boter. Zet de kingkrab in de stoomoven gedurende 4 minuten op 70 °C. Dresseer en garneer met de gekonfijte tomaten.

Snijd de avocado in acht blokjes en gril ze aan elke kant. Meng de restjes van de avocado (die van de blokjes zijn gesneden) met de sjalot, het sap en de zeste van de limoen, zout en espelettepeper. Werk af met de koriander. Verhit de ponzu samen met de room, en klop op met boter. Zet de kingkrab in de stoomoven gedurende 4 minuten op 70 °C. Dresseer en garneer met de gekonfijte tomaten.