Voor 2 personen

2 kabeljauwfilets

4 takjes honingtomaten

1 sjalot

Tijm

Teentje look

Laurierblaadjes

Olijfolie

6 aardappelen (Charlotte)

Platte peterselie

Klont boter

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180°C. Schil de aardappelen en breng aan de kook in gezouten water. Kruid de kabeljauwfilets met peper en zout.

Leg de vis in een ovenschotel met de takjes tijm, laurierblaadjes, look en de sjalot (in de lengte in 6 gesneden). Overgiet alles overvloedig met olijfolie en leg er de takjes trostomaten bovenop.

Bak de visfilets afhankelijk van de dikte 10 à 14 minuten in de oven.

Smelt een klontje boter in de pan en bak de gekookte aardappels samen met de platte peterselie. Dien samen op.

Voor 2 personen 2 kabeljauwfilets 4 takjes honingtomaten 1 sjalot Tijm Teentje look Laurierblaadjes Olijfolie 6 aardappelen (Charlotte) Platte peterselie Klont boter BereidingswijzeVerwarm de oven op 180°C. Schil de aardappelen en breng aan de kook in gezouten water. Kruid de kabeljauwfilets met peper en zout. Leg de vis in een ovenschotel met de takjes tijm, laurierblaadjes, look en de sjalot (in de lengte in 6 gesneden). Overgiet alles overvloedig met olijfolie en leg er de takjes trostomaten bovenop. Bak de visfilets afhankelijk van de dikte 10 à 14 minuten in de oven. Smelt een klontje boter in de pan en bak de gekookte aardappels samen met de platte peterselie. Dien samen op.