Voor 6 stuks:

150 g stukjes kiwi (ca. 2 kiwi's)

150 g stukjes ananas (uit blik of vers)

60 g agavesiroop

friscovormpjes naar keuze

blender

Schil de kiwi's, snij in kleine stukjes. Snij de ananasschijven in kleine stukjes. Leg de stukjes fruit op een schotel, zet enkele uren in de diepvriezer.

Giet de agavesiroop in de blender en voeg beetje bij beetje de bevroren stukjes fruit toe. Mix tot een gladde massa. Verdeel over friscovormpjes, duw de lollystokjes erin en leg enkele uren in de diepvriezer.

Voor 6 stuks:150 g stukjes kiwi (ca. 2 kiwi's)150 g stukjes ananas (uit blik of vers)60 g agavesiroopfriscovormpjes naar keuzeblenderSchil de kiwi's, snij in kleine stukjes. Snij de ananasschijven in kleine stukjes. Leg de stukjes fruit op een schotel, zet enkele uren in de diepvriezer.Giet de agavesiroop in de blender en voeg beetje bij beetje de bevroren stukjes fruit toe. Mix tot een gladde massa. Verdeel over friscovormpjes, duw de lollystokjes erin en leg enkele uren in de diepvriezer.