Homemade muesli

© Getty

Eet je homemade muesli met vers rood fruit en een zachte yoghurt, zoals de Griekse variant

Muesli
  • 125 g geplette haver- en/of tarwevlokken
  • 125 g boekweitvlokken
  • 125 rijstvlokken
  • 125 g krokante quinoa
  • 4 el haverzemelen
  • gedroogde banaan
  • ananas
  • mango
  • appel
  • fijne noten, zoals walnoten, macadamia, paranoten en/of pecannoten
Extra
  • Griekse yoghurt
  • vers klein rood fruit (kersen, aalbessen, aardbeien, frambozen)
Bereidng
  1. Meng de granen en rooster ze 15 minuten in een oven van 150°C. laat afkoelen en meng met het gedroogde fruit. Bewaar de mengeling in een afgesloten recipiënt.
  2. Eet je homemade muesli reeds geweekt of droog met vers rood fruit en een zachte yoghurt, zoals de Griekse variant

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content