Voor 4 personen

  • 4 geroosterde taco's
  • 1 kreeft
  • 1 krop Romeinse sla, gewassen
  • Parmezaanse kaas
  • Crispy chicken skin (te koop in de Aziatische speciaalzaak)

Voor de caesardressing

  • 4 lepels mayonaise
  • 4 ansjovisjes, fijngesneden
  • 1 lepel kreeftenbisque
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • 1/2 limoen
  • Zwarte peper op smaak
  • 1/2 teentje look
  • Vleugje Italiaanse visdressing

Bereidingswijze

Mix alle ingrediënten voor de caesardressing mooi glad en zet opzij. Kook de kreeft 5 minuten in bouillon en laat 5 minuten rusten in de bouillon. Haal de kreeft uit de schaal, bouw alle ingrediënten mooi op, besprenkel de taco met de dressing en werk af met wat geraspte parmezaan.

Voor de caesardressingMix alle ingrediënten voor de caesardressing mooi glad en zet opzij. Kook de kreeft 5 minuten in bouillon en laat 5 minuten rusten in de bouillon. Haal de kreeft uit de schaal, bouw alle ingrediënten mooi op, besprenkel de taco met de dressing en werk af met wat geraspte parmezaan.