Geroosterde taco met kreeft, crispy chicken skin en caesardressing

Geroosterde taco met kreeft, crispy chicken skin en caesardressing is een recept van Nicolas Misera en Alex Buiten van Air Republic.

Voor 4 personen
  • 4 geroosterde taco’s
  • 1 kreeft
  • 1 krop Romeinse sla, gewassen
  • Parmezaanse kaas
  • Crispy chicken skin (te koop in de Aziatische speciaalzaak)
Voor de caesardressing
  • 4 lepels mayonaise
  • 4 ansjovisjes, fijngesneden
  • 1 lepel kreeftenbisque
  • 2 el Parmezaanse kaas
  • 1/2 limoen
  • Zwarte peper op smaak
  • 1/2 teentje look
  • Vleugje Italiaanse visdressing
Bereiding
  1. Mix alle ingrediƫnten voor de caesardressing mooi glad en zet opzij.
  2. Kook de kreeft 5 minuten in bouillon en laat 5 minuten rusten in de bouillon.
  3. Haal de kreeft uit de schaal, bouw alle ingrediƫnten van de taco mooi op.
  4. Besprenkel de taco met de dressing en werk af met wat geraspte parmezaan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content