Geroosterde taco met kreeft, crispy chicken skin en caesardressing
08-08-2018, 11:02
Bijgewerkt op: 10-11-2023, 20:47
Geroosterde taco met kreeft, crispy chicken skin en caesardressing is een recept van Nicolas Misera en Alex Buiten van Air Republic.
Voor 4 personen
- 4 geroosterde taco’s
- 1 kreeft
- 1 krop Romeinse sla, gewassen
- Parmezaanse kaas
- Crispy chicken skin (te koop in de Aziatische speciaalzaak)
Voor de caesardressing
- 4 lepels mayonaise
- 4 ansjovisjes, fijngesneden
- 1 lepel kreeftenbisque
- 2 el Parmezaanse kaas
- 1/2 limoen
- Zwarte peper op smaak
- 1/2 teentje look
- Vleugje Italiaanse visdressing
Bereiding
- Mix alle ingrediënten voor de caesardressing mooi glad en zet opzij.
- Kook de kreeft 5 minuten in bouillon en laat 5 minuten rusten in de bouillon.
- Haal de kreeft uit de schaal, bouw alle ingrediënten van de taco mooi op.
- Besprenkel de taco met de dressing en werk af met wat geraspte parmezaan.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier