Gegrilde zeetong, cannelloni met spinazie en Zeeuwse kokkels

Cannelloni met spinazie

Voor 4 personen

Zeetong
  • 2 tongen van 1/2 kg, gefileerd
Cannelloni met spinazie
  • 4 gekookte pastavellen
  • 200 g jonge spinazie
  • 1 gesnipperde sjalot
  • geperste knoflook
Zeeuwse kokkels
  • 20 kokkels, zandvrij en gemarineerd in olijfolie en sushiazijn
  • enkele takjes tijm
  • 1 dl witte wijn
  • 2 teentjes look

Bereiding

  1. Quadrilleer de zeetong op de grill en gaar verder in de oven.
  2. Cannelloni met spinazie: stoof de sjalot en de knoflook in boter, voeg de jonge spinazie toe en gaar kort. Laat uitlekken in een zeef. Rol strak op in de pastavelletjes.
  3. Bak de kokkels in de hete olie met tijm en look. Blus met witte wijn en laat verder garen onder gesloten deksel. Giet af en bewaar de jus voor de saus. Laat het sap van de kokkels inkoken en werk op met olijfolie.
  4. Versier met gesnipperde peterselie, jonge spinazie en stippen eierdooier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content