Dit stukje wild en deze smakencombinatie horen terecht thuis op een feestdis. Verras je gasten met deze gebraden parelhoen met druiven en dragon.
Voor 4 personen
- 1 parelhoen
- 100 g witte en 100 g rode druiven, zonder pit
- blaadjes van 2 bosjes dragon
Dressing
- 1 deel sap van een citroen
- 1 deel zachte azijn
- 2 delen walnotenolie
- 2 delen goede olijfolie
- mosterd
- zout en zwarte peper
Afwerking
- enkele walnoten
Bereiding
- Smeer het parelhoen in met een mengeling van mosterd en zout en braad in de oven (50 min. op 180 Ā°C). Laat het vlees rusten. Snijd de druiven doormidden.
- Stel de dressing samen en meng met de druiven en dragon.
- Versnijd de gebraden parelhoen en dien op met een frisse salade, versierd met walnoten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier