Gebraden parelhoen met druiven en dragon

Ondersteunend algemeen beeld dat geen deel uitmaakt van dit recept. © iStock
  • Moeilijkheid

Dit stukje wild en deze smakencombinatie horen terecht thuis op een feestdis.

Voor 4 personen

1 parelhoen

100 g witte en 100 g rode druiven, zonder pit

de blaadjes van 2 bosjes dragon

Dressing:

1 deel sap van een citroen

1 deel zachte azijn

2 delen walnotenolie

2 delen goede olijfolie

mosterd, zout en zwarte peper

Versiering:

enkele walnoten

Bereiding

1. Smeer het parelhoen in met een mengeling van mosterd en zout en braad in de oven (50 min. op 180 °C). Laat het vlees rusten. Snijd de druiven doormidden.

2. Stel de dressing samen en meng met de druiven en dragon.

3. Versnijd het vlees en dien op meteen frisse salade, versierd met walnoten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content