Gebraden parelhoen met druiven en dragon

© iStock

Dit stukje wild en deze smakencombinatie horen terecht thuis op een feestdis. Verras je gasten met deze gebraden parelhoen met druiven en dragon.

Voor 4 personen
  • 1 parelhoen
  • 100 g witte en 100 g rode druiven, zonder pit
  • blaadjes van 2 bosjes dragon
Dressing
  • 1 deel sap van een citroen
  • 1 deel zachte azijn
  • 2 delen walnotenolie
  • 2 delen goede olijfolie
  • mosterd
  • zout en zwarte peper
Afwerking
  • enkele walnoten
Bereiding
  1. Smeer het parelhoen in met een mengeling van mosterd en zout en braad in de oven (50 min. op 180 °C). Laat het vlees rusten. Snijd de druiven doormidden.
  2. Stel de dressing samen en meng met de druiven en dragon.
  3. Versnijd de gebraden parelhoen en dien op met een frisse salade, versierd met walnoten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content