Gebakken paddenstoelen met truffelolie, Parmezaanse kaas en ciabattatoast
10-06-2011, 15:04
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 12:40
In 10 minuten zet je dit bijzonder lekkere voorgerecht op tafel.
Voor 4 personen:
20 stuks grote parasolzwam
boleet
biefstukzwam of shii-take
boter
olijfolie
4 sneetjes met knoflook ingesmeerde ciabatta
100 g raketsla
zout
1 citroen
schilfers van Parmezaanse kaas
truffelolie
versgemalen zwarte peper
Snijd de paddestoelen eventueel in kleinere stukken en bak ze gaar in wat boter en olijfolie. Schik de ciabattatoast op vier borden en verdeel er de raketsla over. Schik de paddestoelen erbovenop en kruid met zout, vers citroensap en wat olijfolie. Werk af met de schilfers Parmezaanse kaas, enkele druppels truffelolie en versgemalen zwarte peper.
Bereidingstijd: 10 minuten.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier