Gebakken paddenstoelen met truffelolie, Parmezaanse kaas en ciabattatoast

Truffles and Toast © Dit is een algemeen beeld dat geen deel uitmaakt van het recept.

In 10 minuten zet je dit bijzonder lekkere voorgerecht op tafel.

Voor 4 personen:

20 stuks grote parasolzwam

boleet

biefstukzwam of shii-take

boter

olijfolie

4 sneetjes met knoflook ingesmeerde ciabatta

100 g raketsla

zout

1 citroen

schilfers van Parmezaanse kaas

truffelolie

versgemalen zwarte peper

Snijd de paddestoelen eventueel in kleinere stukken en bak ze gaar in wat boter en olijfolie. Schik de ciabattatoast op vier borden en verdeel er de raketsla over. Schik de paddestoelen erbovenop en kruid met zout, vers citroensap en wat olijfolie. Werk af met de schilfers Parmezaanse kaas, enkele druppels truffelolie en versgemalen zwarte peper.

Bereidingstijd: 10 minuten.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content