Gebakken geitenkaas op krokantje met pompelmoessalade
08-06-2011, 15:44
Bijgewerkt op: 06-06-2024, 18:42
Voor 4 personen
- 4 vaste geitenkaasjes
- 150 g gemengde salade
- 4 sneden rozijnenbrood
- 1 pompelmoes
Vinaigrette
- 2/3 dl olijfolie
- 1/3 dl pompelmoessap
- een scheutje aceto balsamico
- 1 el kruiden (bieslook, peterselie)
- peper en zout
Bereiding
- De pompelmoes schillen en de partjes tussen de vliezen lossnijden. Het sap opvangen in een kom. De ingrediënten voor de vinaigrette mengen. Het rozijnenbrood toasten. De geitenkaasjes in de pan bakken (als ze gepaneerd zijn, anders warm je ze op in de oven).
- De salade wassen, drogen en met de vinaigrette mengen. De geitenkaasjes en de salade op borden leggen en het gerecht versieren met partjes pompelmoes.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier