Fruitige chocoladesurprise
Voor 4:
Voor 4:
500 g pure chocolade
150 g gedroogde abrikozen
300 g verse lychees
4 mandarijntjes
150 g rozijnen
4 el boterkaramel
6 el gecondenseerde gesuikerde melk
Bereidingswijze:
Smelt de chocolade en bekleed de binnenkant van een kop of kommetje met plasticfolie. Giet hierin wat vloeibare chocolade en zorg ervoor dat het plastic netjes tot de rand gevuld is. Giet de overtollige chocolade terug in de pot. Laat even opstijven in de koelkast. Herhaal 3 keer, tot je een stevige laag chocolade hebt verkregen. Per persoon heb je 2 kommetjes nodig.
Vul met de fijngesneden ingrediĆ«nten, doe er telkens een eetlepel boterkaramel en een straaltje gecondenseerde melk op, en ‘plak’ de twee helften op elkaar door wat chocolade van de rand te laten smelten. Laat opstijven en serveer.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier