Duif met Chimay en appel-aardappelpuree

2514169

Voor 4:

Duif met Chimay en appel-aardappelpuree

Voor 4:

400 g aardappelen

150 g knolselderij

1 grannysmithappel

100 g boter

peper en zout

1/2 romanesco (torentjeskool)

150 g kleine groene asperges

1 flesje Chimay (donker)

3 dl wildfond

8 duivenfilets

Schil de aardappelen, knolselderij en appel en snijd in stukken. Gaar in gezouten water. Giet af en pureer. Breng op smaak met 50 g boter en peper en zout. Blancheer ondertussen de romanesco en groene asperges in kokend gezouten water. Giet af en verfris met koud water.

Kook het bier in samen met de fond en breng op smaak met peper en zout. Bak de duivenfilets rosé in een beetje boter op matig vuur en kruid met peper en zout.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content