Duif met Chimay en appel-aardappelpuree
12-11-2014, 09:57
Bijgewerkt op: 22-04-2022, 11:27
Voor 4:
Voor 4:
400 g aardappelen
150 g knolselderij
1 grannysmithappel
100 g boter
peper en zout
1/2 romanesco (torentjeskool)
150 g kleine groene asperges
1 flesje Chimay (donker)
3 dl wildfond
8 duivenfilets
Schil de aardappelen, knolselderij en appel en snijd in stukken. Gaar in gezouten water. Giet af en pureer. Breng op smaak met 50 g boter en peper en zout. Blancheer ondertussen de romanesco en groene asperges in kokend gezouten water. Giet af en verfris met koud water.
Kook het bier in samen met de fond en breng op smaak met peper en zout. Bak de duivenfilets rosé in een beetje boter op matig vuur en kruid met peper en zout.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier