Voor 4:

1 aubergine, olijfolie, 8 sneden witbrood, 30 g boter, 150 g verse geitenkaas, 60 g geraspte emmentaler

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 180°C.

Was de aubergine en snij in dunne plakjes. Bestrijk met olijfolie, leg op een bakplaat en kruid met peper en zout. Zet in de oven en bak 20 minuten. Snij in kleine stukjes.

Besmeer vier sneden brood met boter en beleg achtereenvolgens met geitenkaas, gegrilde aubergine en de helft van de geraspte emmentaler. Bedek met de overige snedenbrood en de rest van de emmentaler en bak 10 minuten in de oven.

Snij de croques in driehoeken, steek er houten prikkers in en serveer.

Voor 4:1 aubergine, olijfolie, 8 sneden witbrood, 30 g boter, 150 g verse geitenkaas, 60 g geraspte emmentalerBereidingswijze:Verwarm de oven voor op 180°C.Was de aubergine en snij in dunne plakjes. Bestrijk met olijfolie, leg op een bakplaat en kruid met peper en zout. Zet in de oven en bak 20 minuten. Snij in kleine stukjes.Besmeer vier sneden brood met boter en beleg achtereenvolgens met geitenkaas, gegrilde aubergine en de helft van de geraspte emmentaler. Bedek met de overige snedenbrood en de rest van de emmentaler en bak 10 minuten in de oven.Snij de croques in driehoeken, steek er houten prikkers in en serveer.