Voor 4:

4 stronken witloof

boter

1 fijngesneden rode chilipeper

1 in kleine dobbelstenen gesneden kleine verse ananas

2 tl fijngeplet korianderzaad

2 el suiker

2 el witte azijn

peper en zout

4 varkenskoteletten

sla en aardappelen of frieten naar keuze

Maak het witloof schoon en trek de bladeren van de stronken. Fruit ze 3 min. in boter. Voeg de fijngesneden chilipeper toe, de ananas, het geplet korianderzaad, de suiker en de azijn en laat 10 min. zacht pruttelen. Kruid licht met peper en zout en laat nadien enigszins afkoelen.

Bak de varkenskoteletten in boter, kruid bij en serveer met de chutney. Geef sla en aardappelen naar keuze erbij of frieten.

Tijd: 50'

Moeilijk: 1

Voor 4:4 stronken witloofboter1 fijngesneden rode chilipeper1 in kleine dobbelstenen gesneden kleine verse ananas2 tl fijngeplet korianderzaad2 el suiker2 el witte azijnpeper en zout4 varkenskotelettensla en aardappelen of frieten naar keuzeMaak het witloof schoon en trek de bladeren van de stronken. Fruit ze 3 min. in boter. Voeg de fijngesneden chilipeper toe, de ananas, het geplet korianderzaad, de suiker en de azijn en laat 10 min. zacht pruttelen. Kruid licht met peper en zout en laat nadien enigszins afkoelen.Bak de varkenskoteletten in boter, kruid bij en serveer met de chutney. Geef sla en aardappelen naar keuze erbij of frieten.Tijd: 50'Moeilijk: 1